Klantervaringen

Paulien van Vliet

Bijles bij Heleen heeft ervoor gezorgd dat onze dochter weer in haar eigen kracht kwam te staan! De onzekerheid ontstaan na opgelopen achterstand tijdens Corona / lockdowns zijn verdwenen en vol zelfvertrouwen kan nu worden begonnen aan het voortgezet onderwijs! Heleen zorgt voor een ontspannen en rustige sfeer waarbij onze dochter kon groeien!

remedial teaching Zoetermeer
begrijpend lezen Zoetermeer

Alice Kemp-Planken

Onze zoon heeft nu ongeveer 2 jaar bijles gehad en ging altijd met veel plezier naar Heleen toe. Hij heeft hierdoor grote stappen gemaakt en kon beter meekomen met de lessen op school. Hierdoor had hij meer vrije tijd over om thuis te besteden en wij uiteindelijk geen strijd meer met hem. Wij zijn zeer tevreden!

Cindy Goedhart

Jeetje wat heeft Heleen mijn zoon goed geholpen. Mijn zoon heeft Dyslexie en is in 3 maanden tijd 4 niveaus omhoog gegaan. Daar deden we het niet voor , maar is zeker een fijne bijkomstigheid. Mijn zoon ging graag naar Heleen toe want zij gaf hem zelfvertrouwen in zijn kunnen. Ze is echt een topper.

Leonie Sluis

Het werken met Heleen is prettig. Heleen is duidelijke in haar communicatie naar school en naar de ouders. Er wordt een duidelijk plan gemaakt met de leerdoelen en elke maand is er een duidelijke evaluatie. Wij zijn erg tevreden!